Rendezvény

Vendéglõnkben 32 fõ befogadására alkalmas rendezvény terem áll rendelkezésre, ahol lebonyolítjuk a családi eseményeket, céges összejöveteleket, osztálytalálkozókat.

Elõnyeink:

  • precíz, pontos, megbízható csapat
  • kiszámítható költségek
  • házias ízvilág
  • rugalmasság
  • nagy választék
  • minõség, higiénia

Catering – kitelepülés

Amennyiben van már helyszíne ahol elképzelte a rendezvényt, de az étkezés és a bútorzat kérdése fenn áll, keressen minket bizalommal.

Egy rendezvényt mindenki felhõtlenül élvez-kivéve a házigazda, aki folyamatosan monitorozza a vendégeket, miközben itallal szolgál, ételt készít, közben még mosogat is.

Legyen szó kisebb családi eseményrõl, vagy nagyobb céges rendezvényrõl, akár esküvõrõl, mi külsõ helyszínen is gondoskodunk a megszokott színvonalon, az étkeztetésrõl, vendéglátásról.

Széles ételválasztékunkból könnyen megtalálja az eseményhez megfelelõ menüsort, egyszerü szendvicseinktõl a hidegtálakon át több fogásos ételsort tudunk biztosítani.

Nem csak kiváló minõségü ételekkel szolgálunk, hanem rugalmas, pontos, ügyfélorientált csapatunk biztosítja a rendezvény zavartalan müködését és annak felejthetetlenné tételét.

Megrendelõ igényéhez igazodunk. Lehetõvé tesszük, hogy ne csak éttermi környezetben, hanem gyakorlatilag bármely helyszínen biztosított legyen az étkezés. ( cég telephely, otthonában, irodában ).

Tudjuk, hogy nehéz összehozni egy napos esemény során minél több és élvezetes programot, ezért ha kötött napi program van a legény- leánybúcsún, és az éttermi ebéd, vacsora nem fér bele, mi igazodunk a megrendelõhöz és megtartjuk egy esetleges program után a helyszínen az étkezést, így idõt spórolhatnak meg.

Legyen szó svédasztalos vendéglátásról, akár hagyományos felszolgálási módról, mindegyik választása esetén igyekszünk a lehetõ legjobb módon megoldani idegen helyszínen is a feladatot.

Szolgáltatás módjai:

Bekészítés

Lehetõség van igényelni ételbekészítéses szolgáltatást, mely költséghatékonyabb a többinél. Azonban nem kell elõkészületekkel, fõzéssel, tálalással foglalkoznia. A helyszínen ilyenkor nincsen személyzetünk a rendezvény ideje alatt, de a szükséges eszközöket is a helyszínre szállítjuk.

Svédasztalos

Leggyakrabban elterjedt étkezési típus. A svédasztal egy rendezvény díszítõ eleme is egyben, mely kecsegtetõ fogásokat kínál, szépen díszítve. Elõnye, hogy több étel közül választhat a vendég, neki megfelelõ körettel, salátával tálalva.

Hagyományos felszolgálási módok

Ide tartozik a francia szervíz, mikor tálakon szolgáljuk fel az ételeket az asztalhoz.

Italpult

Lehetõség van italpult létrehozására, ahol a kedvenc csapolt sörét élvezheti. Biztosítjuk a borok, röviditalok, üdítõk folyamatosan megfelelõ hõmérsékleten tartását, valamint azok felszolgálását. Ez is nagyban segíti levenni a terhet a rendezõ, házigazda személyérõl.

Rendezvények ürlap
Scroll to Top